PackExpo 2014

PackExpo 2014

PackExpo 2014


Alleen de PACK EXPO richt zich op oplossingen voor zowel processing en verpakken, terwijl op hetzelfde moment de introductie geeft tot technologieën en ideeën uit alle verschillende sectoren. Het is de enige plek waar je innovaties kunt ontdekken waarvan je niet wist dat ze bestonden en echt kunt zien wat er allemaal mogelijk is.
Wanneer het uw doel is om de efficiëntie te verhogen, een nieuw product te lanceren, te automatiseren of het stroomlijnen van uw activiteiten, dan is het verkennen van PACK EXPO International 2014 een goede start


Wie bezoekt?
Beslissers van een breed scala van industrieën komen PACK EXPO International bezoeken om te praten met leveranciers en "think outside the plant."
Bedrijfsmanagers, ingenieurs, sales managers, plant managers, producenten en de productie toezichthouders, merk en marketing managers, kwaliteitscontroleurs, kopers, onderzoek / ontwikkeling en ontwerpers uit de hele VS en van over de hele wereld leren waar hun bedrijven staan op de technologie curve en hoe ze flexibele mogelijkheden kunnen bieden aan hun klanten.
Met vrijwel de hele verticale industrie vertegenwoordigd - alle soorten, voedsel en dranken, chemische / huishouden, druk, print, speelgoed / games, elektronica, private labels en nog veel meer zijn allemaal aanwezig- is er geen betere plek om ideeën op te doen en baanbrekende oplossingen voor uw bedrijf te ondekken.


5 Redenen waarom het bijwonen van PACK EXPO International essentieel is voor uw succes.


Efficiëntie - Waar anders kunt u vrijwel elke processing en verpakkings oplossing vergelijken -van  meer dan 1.800 leveranciers op een plaats?
ENERGIE - Er gaat niets boven het kijken naar de processing en verpakking van innovaties in actie, verpakkingen in de handen houden en onderzoek van apparatuur naast elkaar.
EDGE - concurrerend blijven betekend op dezelfde beursvloer lopen als uw concurrenten, bewust worden van de laatste trends, en het krijgen van strategieën van deskundigen uit het bedrijfsleven.
SPANNING - Wees getuige van de onthulling van baanbrekende technologieën, zien wat nieuwe robots kunnen doen, leg de hand op de laatste ontwikkelingen in de automatisering, krijgen ideeën van ingenieurs uit andere industrieën.
Engagement - U zult de gelegenheid hebben om problemen te bespreken en op te lossen op de plek en het bouwen aan sterke zakelijke partnerschappen met leveranciers.

Qimarox on PackExpo 2014