Qimarox komende seizoenen kleding- en bordsponsor SDC Putten

De Harderwijkse machinebouwer Qimarox is komende seizoenen kleding- en bordsponsor van SDC Putten. De naam Qimarox prijkt op de wedstrijdshirts van het derde elftal van de voetbalclub. Middels deze sponsoring wil Qimarox een maatschappelijke bijdrage leveren en tegelijkertijd de naamsbekendheid regionaal vergroten.

Qimarox kledingsponsor derde elftal SDC Putten
Als groeiend bedrijf is er bij Qimarox voortdurend behoefte aan technisch personeel. Qimarox is een moderne werkgever en heeft niet alleen innovatieve producten, maar ook een vooruitstrevend personeelsbeleid. Onze medewerkers verzorgen werkzaamheden voor toonaangevende klanten over de heel de wereld, zoals Coca Cola, Nike en Unilever. Daarnaast investeren we veel in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. We moedigen (persoonlijke) ontwikkeling en doorgroeien aan. Stagiairs die terugkomen voor een tweede stage, stagiairs die na de stageperiode in dienst komen en medewerkers die groeien vanuit de werkplaats naar een positie in het managementteam: het kan allemaal bij Qimarox!

Qimarox bordsponsor SDC Putten
Spelers, supporters, maar ook bezoekers van de club, die een technische opleiding volgen en/of affiniteit hebben met techniek, worden van harte uitgenodigd om onze vacatures te bekijken en contact met Qimarox op te nemen. Wie weet zit er iets voor jou tussen! Bezoek voor onze actuele vacatures de webpagina jobs.qimarox.com.