Taropak

Taropak

Taropak

 • Wanneer

  • Van: 29-09-2014
  • Tot: 02-10-2014
 • Waar

  • Poznan Internatinal Fair
  • Ul. Matejki 63
  • Poznan
  • Polen
 • Stand

  • Hall: 3A
  • Boot nr.: 85

Al meer dan twintig jaar is Polen één van de grootste markten voor de verpakkingsindustrie in Europa. De dynamische ontwikkeling was mogelijk te wijten aan de openheid voor innovatie zichtbaar in vrijwel alle sectoren van de economie.
De traditie van het organiseren van de Poznań beurs voor de sector van de fabrikanten en leveranciers van verpakkingen technologieën en oplossingen die bedrijven in staat stelt tot het aangaan van logistieke uitdagingen duurt al bijna veertig jaar. De Taropak International Trade Fair voor verpakkingstechnologie en logistiek en de Pakfood Food Industry Packaging Fair: geduurende de jaren dat deze beurzen georganiseerd worden hebben ze verschillende wijzigingen onder gaan en zij deze twee vakbeurzen samengevoegd tot één groot evenement. 


Vanaf het begin van de beurzen zijn deze zeer gewaardeerd door zowel de deelnemers en de vele standhouders en brancheorganisaties, waaronder de Confederatie van de organisatoren van Packaging Tentoonstellingen (COPE) en de Poolse Kamer van Packaging (PIO). De voordelen van actieve deelname aan de vakbeurzen werden snel opgemerkt door zowel de Poolse en buitenlandse exposanten (de laatste is verantwoordelijk voor ongeveer 35 procent van het totaal aantal exposanten). Daarom trekt op dit moment, elke editie van Taropak en Pakfood bijna 800 bedrijven die samen met de beursorganisatie dit één van de meest interessante vakbeurzen in Europa maken. De standhouders presenteren een breed scala van machines voor de productie van verpakkingen en verpakkingsmachines. De beurzen betekenen ook een interessant aanbod voor de sector van de logistiek, dat wil zeggen de presentatie van machines en installaties voor intern transport, voorraadbeheer apparatuur en gespecialiseerde apparatuur voor de verwerking van logistieke informatie. Poznań wordt ook bezocht door bedrijven het aanbieden van verschillende soorten diensten, waaronder drukwerk en telecommunicatiediensten. De exposanten komen aan de zakelijke hoofdstad van de provincie Wielkopolska uit maar liefst bijna 40 landen om hun huidige en potentiële klanten van wie 90.000 blijken tijdens elke editie van beide evenementen te voldoen. De beurs is de plaats moet vooral voor professionals gericht op de ontwikkeling van hun bedrijven door middel van actief beleggen in nieuwigheden; Dit zijn bedrijven uit tal van sectoren, waaronder de voeding, chemische, printen, cosmetica, farmaceutische, verpakking, reclame-industrie. En Taropak en Pakfood zijn altijd vol van de markt nieuwigheden. In de catalogus van evenementen georganiseerd door de internationale handelsbeurs van Poznań (MTP) van de twee beurzen opvallen met het grootste aantal nieuwe producten, waarvan vele te maken in Poznań hun markt debuut.
Veel emoties zijn altijd gewekt door producten bekroond met de Gouden Medaille van de internationale handelsbeurs van Poznań (MTP), in het bijzonder dat de resultaten van deze prestigieuze wedstrijd zijn bekend enkele weken voor de aanvang van de beurs. Dankzij deze praktijk, wordt de informatie over de awards op grote schaal gepubliceerd in de media, met inbegrip van handel media. De beursbezoekers kunnen ook de producten bekroond op de tentoonstelling zelf, bij de stands van de exposanten. Consumenten kunnen ook stemmen voor de beste oplossing, zowel tijdens de beurs event met het gebruik van speciale klemmen of op de volgende website www.zlotymedal.mtp.pl/en.
Coming to Taropak is niet alleen een kans om vertrouwd te raken met het aanbod van enkele honderden vooraanstaande producenten en leveranciers, maar ook een kans om te profiteren van een interessant programma van evenementen, waaronder conferenties, workshops, trainingen en gespecialiseerde shows. Een van de meest belangrijke gebeurtenissen in Taropak 2012 is de eerste editie van de Packaging Industry Congress - een kans voor de opinieleiders te ontmoeten en te praten over de belangrijkste uitdagingen van de industrie zal worden geconfronteerd in de komende jaren.
Samen met Taropak en Pakfood, wordt de POLAGRA-TECH International Trade Fair van Food Processing Technologies meestal gehouden op dezelfde tijd en plaats. Daarom is voor veel bezoekers, die naar Poznań in die tijd betekent een aantal dagen van belangrijke vergaderingen zouden ze niet in staat zijn om in het hele jaar.

Qimarox on Taropak